Preescalfem el forn a 180º. Estirem la massa de pasta fullada sobre paper vegetal enfarinat i amb la mantega fosa anem banyant la superfície amb l'ajuda d'un pinzell de rebosteria.
Ingredients
Elaboració
Preescalfem el forn a 180º. Estirem la massa de pasta fullada sobre paper vegetal enfarinat i amb la mantega fosa anem banyant la superfície amb l'ajuda d'un pinzell de rebosteria.
Afegim a la massa el formatge barrejat creant una primera capa i per damunt afegim els espinacs bullits i l'all ben picat.
Enrotllem la nostra massa de pasta fullada i la tallem en rodanxes.
Col·loquem les rodanxes en la safata del forn deixant una mica de separació i les pintem per damunt amb el rovell d'ou barrejat amb aigua.
Enfornem durant uns 15-20 minuts i…Llest per a menjar!
Ingredients
Directions
Preescalfem el forn a 180º. Estirem la massa de pasta fullada sobre paper vegetal enfarinat i amb la mantega fosa anem banyant la superfície amb l'ajuda d'un pinzell de rebosteria.
Afegim a la massa el formatge barrejat creant una primera capa i per damunt afegim els espinacs bullits i l'all ben picat.
Enrotllem la nostra massa de pasta fullada i la tallem en rodanxes.
Col·loquem les rodanxes en la safata del forn deixant una mica de separació i les pintem per damunt amb el rovell d'ou barrejat amb aigua.
Enfornem durant uns 15-20 minuts i…Llest per a menjar!