Barreja els 4...
Ingredients
Farina d'ametlla
Farina de coco
Ous
Mel
Gingebre en pols
Cardamom
Canyella
Vainilla en branca
Beguda de coco
Coco ratllat
Préssecs dessecats
Bicarbonat
Vinagre de poma SPAR
Elaboració
1
Mescla els 4 ous batuts, les espècies i la mel. Afegeix la beguda de coco i bat.
2
Mescla les dues farines i posa-les en el bol dels ous. Afegeix l'oli, el bicarbonat, el vinagre i els préssecs picats.
3
Posa la massa en un motlle pintat amb oli i enforna fins que es dauri.
Ingredients
Farina d'ametlla
Farina de coco
Ous
Mel
Gingebre en pols
Cardamom
Canyella
Vainilla en branca
Beguda de coco
Coco ratllat
Préssecs dessecats
Bicarbonat
Vinagre de poma SPAR
Directions
1
Mescla els 4 ous batuts, les espècies i la mel. Afegeix la beguda de coco i bat.
2
Mescla les dues farines i posa-les en el bol dels ous. Afegeix l'oli, el bicarbonat, el vinagre i els préssecs picats.
3
Posa la massa en un motlle pintat amb oli i enforna fins que es dauri.