PREPARACIÓ

40 MINUTS
PER A 4 PERSONES
1/4 darrera de pollastre
3 pastanagues
1 branca d’api
2 porros
1/4 de ceba
1/2 cullarada de canel·la
1 cullarada de pebre verda en gra
1 clau, sal
Per la guarnició:
1 pastanaga
1/2 porro
1 mica de gingebre
oli d’oliva

 
Consomé de pollastre
 
 
EL·LABORACIÓ
Netejar el pollastre de restes de plomes. Posar-lo al foc en una cassola amb aigua i una mica de sal. Quan comenci a bullir, treure’l i netejar-lo bé, peró sense treure la pell.
Pelar i netejar les pastanagues, l’api, els porros i la ceba. Picar-ho tot en trossos petits. Col·locar de nou en una cassola el pollastre i totes les verdures juntament amb el clau i els grans de pebre verda. Afegir aigua fins a cobrir-ho i coure-ho a foc mig durant una hora. Amb una forquilla aplastar els ingredients i afegir sal. Coure-ho de nou uns 15 min i deixar reposar a la cassola mig tapada fins que es refredi. Per a la guarnició, pelar la pastanaga i el porro, i tallar-los a làmines fines. Saltejar-ho en una paella amb oli fins que estiguin cruixents.
Colar el consomé per aconseguir un brou net. En el moment de servir, col.·locar, al fons de cada plat, una cullarada de la guarnició i una mica de gingebre. Servir molt calent.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes totals sopes i cremes: 3
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona