PREPARACIÓ

30 MINUTS
PER A 4 PERSONES
1 meló petit
2 préssecs
200 g de maduixes
100 g de móres
100 g de gerds
200 g de raïm blanc
1/4 l gelat de maduixa
juliana de taronja
unes fulles de menta
1/4 l d’aigua
200 g de sucre

 
Amanida de fruita i gelat
 
 
EL·LABORACIÓ
Per fer l’almíbar, posar en un cassó el sucre amb l’aigua a foc mitjà, bullir i coure durant 5 min. Retirar del foc i deixar refredar. Netejar i escórrer els gerds, les móres i les maduixes (si aquestes son grans, tallar-les en 3 o 4 trossos).
Pelar els raïms i treure les llavors. Tallar el meló a daus, i els préssecs pelats a talls fins. Per a la juliana, netejar una taronja, pelar-la i treure la pell blanca. Tallar la pell a tires fines i escaldar-la en aigua bullint uns segons, coure-la en 100 g de sucre i 1 l d’aigua, fins que quedi transparent. Barrejar les fruites en un recipient, banyar-les amb l’almíbar fred i deixar-les 10 min a la nevera. Repartir en plats individuals i posar al centre de cada plat una bola de gelat. Adornar amb fulles de menta.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes totals postres: 2
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona