PREPARACIÓ

45 min
PER A 4 PERSONES
12 daus de rap d'uns 4 centímetres
12 tomàquets Cherry
12 trossos de ceba tendra
2 endívies
50 g de brots de soia
200 g de xampinyons
1 rajolí de vinagre de vi blanc
3 cullerades d'oli
1 tassa de caldo de peix
Sal, pebre i cebollino

 
Broqueta de rap
 
 
EL·LABORACIÓ
Preparar una barreja per a adobar amb l'oli i vinagre, el brou, la sal i pebre i cebollino picat. Introduir el rap i la ceba deixant macerar 30 minuts. Enfilar el rap en les broquetes alternant amb els tomaquets i la ceba. Posar-les en una font, regar amb l'amaniment i rostir 12 minuts en forn precalentat a 180º. En una paella amb oli saltejar les endivias tallades en juliana, la soia i els xampinyons laminats. Salpebrar i deixar en el foc 4 minuts. Servir les broquetes sobre les verdures.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes totals peixos: 4
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona