PREPARACIÓ

25 MINUTS
PER A 4 PERSONES
350 g de pasta
200 g de formatge de cabra
3 ous durs
4 tomàquets mitjans
50 g d’olives negres sense ós
2 branques d’albahaca
1 cullarada de vinagre de sida 4 cullarades d’oli d’oliva
12 espàrrecs verds
sal i pebre

 
Amanida de pasta i verdures
 
 
EL·LABORACIÓ
Coure la pasta amb sal i un raig d’oli, de 10 a 12 minuts, passar-la per aigua freda i escorre-la. Coure els espàrrecs en aigua bullint amb sal, escorre’ls i talla’ls en trossos. Desfer el formatge amb una forquilla, netejar i tallar els tomàquets en rodanxes, pelar i tallar els ous i les olives. Barrejar-ho amb la pasta.
En un bol, diluir la sal amb el vinagre i afegir l’oli batent amb les varetes fins a fer una vinagreta homogènea. Col·locar-ho tot en una font, banyar-ho amb la vinagreta i tirar-hi albahaca picada i adornar amb les fulles restants.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes totals pastes: 3
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona