PREPARACIÓ

40 MINUTS
PER A 4 PERSONES
200 g de salmó fumat
3 endívies grans
200 g de moresc cuit
3 cabdells d’enciam
2 ous cuits
ceba tendre
1 poma
albahaca
suc de llimona
Per a la salsa:
Oli d’oliva
1 iogurt
vinagre, mostassa i sal

 
Barques de salmó i moresc
 
 
EL·LABORACIÓ
Tallar el salmó i l’albahaca. Netejar el moresc i la poma i ruixar-los amb llimona. Picar els ous i la ceba tendre. Barrejar-ho tot. Desfullar dos endívies i un cabdell i col·locar-los en una font. Picar la resta i barrejar-ho amb l’anterior. Omplir les fulles amb la mescla. Batre el vinagre, la sal, la mostassa, l’oli i la pebre, afegir el iogurt. Abocar la salsa damunt les endívies i col·locar per damunt la poma en tires.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes totals entrants: 4
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona