PREPARACIÓ

45 MINUTS
PER A 4 PERSONES
2 kg de conill
1 ceba
Una copeta de vi blanc
2 cullarades de suc de llimona colat
80 g de mantega
1 cullarada de mostassa
Una mica de sal
Pebre

 
Conill rostit amb llimona
 
 
EL·LABORACIÓ
Neteja bé el conill i trosseja’l en forma de daus. Després assaóna’l lleugerament i frega els trossos amb la mostassa. Han de quedar una mica impregnats.
Pica la ceba en trossets i desfés la mantega en una paella a foc lent. Barreja-ho amb el vi blanc i les tres cullarades del suc de llimona, i reserva-ho.
Possa els trossos de carn en una font refrectària, lleugerament engrassada, i tira-hi pel damunt la barreja de la llimona. Rosteix-lo al forn a 180º durant 45 minuts.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes totals carns: 2
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona