PREPARACIÓ

25 min
PER A 4 PERSONES
300 g de pèssols
200 g de coliflor
200 g d'espàrrecs triguers
200 g d'espinacs
100 g de carbassó
100 g de fabetes
2 patates petites
100 g de tomàquets cherry
2 pastanagues
1 cebolleta
4 llenques de gall dind cuit
oli d'oliva, all i sal

 
Menestra de verdures
 
 
EL·LABORACIÓ
Pelar les pastanagues, els espàrrecs i les patates i tallar en trossos. Coure la coliflor i els espinacs per separat, escórrer aquestes últimes i fer unes boletes. Reservar. Escalfar oli en una cassola per a ofegar la cebolleta amb l'all. Després agregar les patates i les pastanagues. Després de 5 minuts, afegir el carbassó, deixant que es faci un poc més. Després incorporar els espàrrecs, els pèsols i les fabetes. Afegir aigua i rectificar de sal. Per a espessir la menestra, es pot afegir una mica de mantega i farina barrejant curosament perquè lligui bé. Al final s'afegixen els tomàquets, la coliflor i les boletes d'espinac. Treballar un minut més tot, apartar i deixar reposar.
RECOMANEM
   
 
 
Primera  Receptes total amanides i verdures: 4
     
 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona