15/2/2013
ALCOVER
Setè supermercat a la comarca del Alt Camp

El 15 de febrer FRAGADIS enceta el 2013 amb l’apertura de un supermercat a la ciutat d’ Alcover.
Serà el setè supermercat a la comarca de l’Alt Camp amb una amplia representació, SPAR és el supermercat de referència a les poblacions de la comarca.
Situat al centre de la població, a la Plaça Portal Nou. L’ amplia sala de vendes amb més de 1000 metres quadrats i 30 places d'aparcament que faciliten la compra dels nostres clients. Les seccions de producte fresc inclouen fruites i verdures, plats preparats, carnisseria, xarcuteria i pa.

El supermercat disposa de primeres marques en les seccions d'alimentació, de lactis i refrigerats, de congelats i gelats, d'alimentació infantil, neteja, perfumeria, conserves, mascotes, celler i basar. A més de 1.200 referències SPAR.

Els productes SPAR són de màxima qualitat i tenen el millor preu. Són per qualitat i preu, la millor compra. Cada dia s'innova amb nous formats i dissenys.

Amb aquest supermercat, FRAGADIS suma un total de 43.453 metres quadrats a la província de Tarragona i Castelló.

FRAGADIS és soci de SPAR i distribuïdor en exclusiva de les províncies de Tarragona i Castelló.
5/12/2012
FLIX
Supermercats Spar a la Ribera d'Ebre
Supermercats SPAR a la Ribera d'Ebre
La Ribera d'Ebre és la comarca de Tarragona que inaugura un nou supermercat Spar. Situat a la població de Flix, a l'Av Catalunya, 6.
El nou establiment que es situa al centre de la població, comptarà amb una sala de vendes de més de 500 metres quadrats. Les seccions de producte fresc destaquen pel seu servei diari, així com les seccions de pa calent i plats preparats.
El supermercat disposa d'un ampli assortiment tant en primeres marques com en productes SPAR que són de màxima qualitat i tenen el millor preu. Són per qualitat i preu, la millor compra. Cada dia s'innova amb nous formats i dissenys.

Destacar l'àmplia varietat de seccions en alimentació, lactis, congelats i gelats, alimentació infantil, neteja, perfumeria, conserves, mascotes cellers i basar.


FRAGADIS és soci de SPAR i únic distribuïdor en exclusiva de les comarques de Tarragona i Castelló.
Primer  Registres totals: 43 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona