13/3/2008
Nou supermercat a La Secuita
Apertura del nou supermercat a La Secuita
El dijous tretze de març ha quedat inaugurat el nou establiment situat al carrer Progrés nº 7 de La Secuita a on atendrem a tots els nostres clients amb una amplia superfície de venta, seccions de Fruites i Verdures, Carnisseria i Pa calent a més a més d'un gran assortiment de productes d'autoservei al preu més competitiu.

Amb l'apertura d'aquest nou establiment iniciem un projecte d'expansió per als propers anys que ens portarà, amb un gran increment de punts de venda, a estar a la primera línea de les empreses de distribució de les comarques de Tarragona.
29/11/2007
Fragadis estrena pàgina web.
Seguint la politica de millora de serveis de l'empresa, Fragadis pren presència a internet.
Amb intenció d'apropar-nos cada cop més als nostres clients, hem creat una nova web.
La Web no es una pàgina més a Internet, sinó que vol respondre a les necessitats d'expandir i millorar els serveis als nostres clients, oferint nous serveis i continguts.
A Supermercats FRAGA seguim seleccionant únicament la millor qualitat avalada por les primeres marques al temps que continuem posant en marxa nous serveis.I això es el que ens diferencia de qualsevol altre establiment d'alimentació: la qualitat i el servei.
El nostre objectiu: oferir sempre la màxima qualitat dels nostres productes i brindar tota l'atenció als nostres clients.
Primer  Registres totals: 43 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona