25/3/2013
SEGUR DE CALAFELL
APERTURA A LA COSTA DAURADA
FRAGADIS obre demà un nou supermercat a Segur de Calafell. Amb aquesta, l'empresa realitza la tercera apertura de l'any, continuant així la seva política d'expansió.

El nou SPAR, situat al Passeig Marítim Sant Joan, 282, disposa d'una sala de vendes de 400 metres quadrats. Les seccions de producte fresc inclouen fruites i verdures on el client pot triar entre una gran quantitat de productes de primera qualitat, plats preparats, carnisseria i xarcuteria amb els millors preus, pa acabat de fer i rebosteria del dia.

El supermercat romandrà obert de dilluns a diumenge per oferir el màxim servei als nostres clients.

Disposa de primeres marques en les seccions d'alimentació, de lactis i refrigerats, congelats i gelats, aliments infantils, neteja i perfumeria, conserves, mascotes, celler i basar. A més de 1.200 referències SPAR.

Els productes SPAR, són de màxima qualitat i tenen el millor preu. Són per qualitat i preu la millor compra. Cada dia s'innova amb nous formats i dissenys.
Amb aquest supermercat FRAGADIS suma un total de 44.453 metres quadrats de superfície de sala de vendes.

FRAGADIS és soci de SPAR i distribuïdor en exclusiva de les províncies de Tarragona i Castelló.

21/2/2013
TRAIGUERA
Inauguració a Castelló
A Traiguera, FRAGADIS inaugura el 21 de febrer, el segon supermercat del mes de febrer.

Amb aquesta nova apertura FRAGADIS continua amb la seva política d'expansió a la província de Castelló.

Situat al C. Ramon i Cajal número 49, ofereix als seus clients una amplia sala de vendes amb més de 500 metres quadrats i zona per aparcar amb comoditat, que facilita la compra dels nostres clients.
Les seccions de producte fresc inclouen fruites i verdures, plats preparats, carnisseria, xarcuteria, pa acabat de fer i rebosteria del dia, de la millor qualitat.

El supermercat disposa de primeres marques en les seccions d'alimentació, de lactis i refrigerats, de congelats i gelats, d'aliments infantils, neteja i perfumeria, conserves, mascotes, celler i basar, a més de 1.200 referències SPAR.

Els productes SPAR, són de màxima qualitat i tenen el millor preu. Són per qualitat i preu la millor compra. Cada dia s'innova amb nous formats i dissenys.

Amb aquest supermercat FRAGADIS suma un total de 44.053 metres quadrats de superfície de sala de vendes.

FRAGADIS és soci de SPAR i distribuïdor en exclusiva de les províncies de Tarragona i Castelló.
Primer  Registres totals: 43 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona