28/8/2008
Supermercats Fraga a Els Pallaresos
Inauguració del nou establiment a Els Pallaresos
Ahir 28 d'agost va quedar inaugurat el nou establiment de Supermercats Fraga a Els Pallaresos amb una molt bona acollida per part dels nostres clients.

En aquest nou supermercat de quasi 400 m2 situat a la Ctra.. de Santes Creus s/n Supermercats Fraga posa a la disposició dels seus clients les seccions de productes frescos, Fruites i Verdures, Carnisseria, Pa calent i un ampli assortiment d'articles de neteja i perfumeria que conjuntament amb el servei a domicili constitueixen un supermercat actual i modern al seu servei.


Amb aquesta nova apertura FRAGADIS, S.L. eleva fins a 53 supermercats el numero d'establiments propis i es prepara per la apertura d'un altre supermercat a Amposta que tindrà lloc en els propers dies.
15/3/2008
S'inicien les obres de la nova plataforma
La nova plataforma logística de Supermercats Fraga serà una realitat d'aquí a 9 mesos
Aquest mes de març ja han començat les obres de la nova plataforma al Cim El Camp, que permetrà a Fragadis assolir els seus objectius de creixement en punts de venda.

Amb una superfície construïda de prop de 16.000 m2, 14 metres d'alçada, 35 molls de carrega i descarrega per tràilers, una capacitat de stock de 20.000 palets en temperatura ambient i 4.000 mes entre fred positiu i negatiu serà la nau mes gran de tot el polígon.

La construcció d'un gran edifici annexa a la nau per la seu social de l'empresa permetrà desenvolupar mes àmpliament les tecnologies de radiofreqüència i de control de stock de tota la xarxa de botigues a temps real que actualment ja s'estan duent a terme a la seu de Torredembarra.
Primer  Registres totals: 43 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona