16/1/2006
Fragadis es converteix en la segona empresa que s’instal·la al CIM El Camp.
CIMALSA ha signat un contracte amb l'empresa Fragadis per a la seva incorporació al CIM El Camp. Fragadis es converteix així en la segona companyia que decideix instal·lar-se en aquesta nova plataforma logística, escollint la parcel·la número 7 que, amb 21.900 m2, és la més gran del polígon.
Fragadis s'encarrega de la distribució de productes alimentaris i per a la llar de la cadena de supermercats SPAR. Des de les seves noves instal·lacions al Centre Integral de Mercaderies (CIM) El Camp, el seu àmbit de distribució seran totes les comarques de Tarragona, el sud de Barcelona i bona part de la demarcació de Castelló.
Entre els elements més valorats per aquesta companyia a l'hora de decidir-se pel CIM El Camp, figuren les seves connexions directes amb l'autopista AP-7, l'autovia A-7 i la T-11, així com la proximitat al mercat majorista de fruites i verdures del Camp.
Fragadis és la segona companyia que signa la seva compravenda d'una parcel·la al polígon, després que el passat novembre ho fés Seur. Està previst que el ritme d'incorporacions continuï les properes setmanes amb la signatura d'altres contractes.

Una gran oferta
La CIM el Camp tindrà 87 hectàrees, i esdevindrà una de les plataformes logístiques més grans de Catalunya. El polígon està estratègicament situat entre els termes municipals de Reus, Tarragona i l'entitat municipal de La Canonja, en la segona aglomeració metropolitana de Catalunya. Aquest CIM té uns accessos immillorables, just a la sortida de l'AP-7, delimitada per la T-11 de Tarragona a Reus i l'AP-7 de València a Barcelona, a 3 km de l'aeroport de Reus i a 5 km del Port de Tarragona.
Actualment s'està desenvolupant la primera fase del sector oest, amb 24 ha i una inversió prevista de 42 milions d'euros. El sector oest de la CIM el Camp es complementarà en una segona fase amb el sector est, que tindrà una superfície prevista de 45 ha en el municipi de Tarragona.
Finalment CIMALSA també està treballant en l'elaboració dels ajustaments urbanístics necessaris per afavorir el desenvolupament del parc terciari del CIM El Camp, que serà una zona de serveis complementaris al CIM, amb prestacions com serveis d'hostaleria, restauració, oficines o comerç. Aquests serveis suposaran un gran potencial atesa la centralitat del CIM en el territori.
Primer  Registres totals: 43 
© 2009 Fragadis S.L. - Pol. Ind. Cim el Camp. Av. dels Mercaders, 3 - 43110 La Canonja - Tarragona